Тъй като някой беше написал че иска мнение да изразя моето:
1.Доста добре измислено е, 50% по силно, но неможе да се поправя.Отделен въпрос е че отново играчите с по големи възможности ще могат постоянно да имат червени(кървави) предмети.
2.Най интересното от тази точка е че най накрая и играта ще може да атакува замъци което според мен трябваше да го има от началото на играта. (Създателят на вселената го е измислил добре, той си знае кой е
)
3.Тук вече съм очарован от нововъведението и ще побързам да си развия и един оръжейник
. Мисля че трябва да се разясни малко повече за зелените предмети, как се изработват, какъв шанс, разпределяне на атрибути и т.н.
4.Относно скъпоценните камъни в различните категории (3 по 3) съм абсолютно съгласен макар че несъм ювелир, просто въглищата и скъпоценните камъни имат смешна цена спрямо останалите ресурси и на всички им е пределно ясно защо е така.
5.А какво правят хората които вече са минали тези приключения ? Те са дали пари за да играят играта изиграли са си я, а път тези след тях ще получат повече. Трябва да се помисли за някакво обезщетение за старите играчи.
6 и 7 точка са абсолютно очаквани.