От 24часа сме в тая прословута ера, а на мен нещо ми е много мъгляво положението
1. Спретнах с триста зора няколко епика, които като че ли не оправдават много очакванията ми или поне с това което оставам с впечатление четейки новостите. Преценете сами, и моля за коментар относно бонусите на така получените епици доколко е нормална ситуацията след промените:
"- Епичните предмети ще се отключват след 400 точки, като шансът за изработката им ще се дели на 2 спрямо шанса за легендарни, ще се оцветяват в лилаво и ще имат 4 бонуса, които ще са засилени спрямо досегашните."
Първия - не намирам особена разлика от преди
Вторият - също като първия
Третия - макар и легендарен е достоен за епик
Четвърти - а това вече е друго нещо реално съм си мислила че предвид новите обстоятелства и минималния шанс приблизително това трябва да е визията на новите епици в кървата ера
2. Новата визия на подкатегориите в камъните на мен поне никак не ми допада, честно казано гледам ги в раницата и се чудя кой кой е. Изглеждат ми толкова еднотипни, а и с тия пенбени цветове чак ме карат да се чудя дали нямам проблеми със зрението и цветовите гами
3. Кървавата земя нещо ми се губи на картата коя е тя, и къде е или реално всяка ничия земя станала нечия е кървава земя с опция за добив на кървав кристал?
Предварително благодаря за коментарите! Спорна игра!