LCFDIVINE, нямам нищо лично против теб или когото и да е било в играта, не съм такъв човек !
Даже напротив, винаги съм наблюдавал, птитал и уважавал "по старите" играчи.
Във вашата гилдия имам доста приятели от други игри.
Но понякога наистина се дразня когато почне някой да ми казва как да играя собствената си игра.
Това, че сме с по малко стаж в играта не значи че нямам представа кое как става.
Когато не знаем нещо или не ни достигат знания не се срамуваме и питаме в раздела с въпроси.
Добра идея може да дойде отвсякъде. Както от играч с по голям, така и от такъв с по малък стаж в играта.
Хора, които мислят как да разнообразят играта трябва да се поощряват,
Когато се критикува дадено предложение да се прави без насмешка и обида, защото на човек му секва желанието не само да предлага а и да играе.
Наистина много пъти се предлагат и глупави и неразумни неща, понякога даже и смешни, но затова си има екип, който да отсее плявата и ако намери някое от предложенията за рационално, да го приложи. А той, ако е екип който уважава играчите му е необходимо да знае мнението на всички, не само на тези с повече стаж.
Дразня се и когато някой почне да ми насажда плебейско смирение !
Не съм длъжен и няма да правя равнис по никого и ме боли фара, както казва един мой приятел ако ще и мистър ПитХкин да ме прати в... тила на врага.
Имам си собствена концепция и тактика за това как да играя. Още повече, че не съм само аз а и хората , които са ми гласували доверие и са дошли в гилда.
Щом не се нарушават правилата, всеки може да си играе както намери за добре.
Приятна игра и се извинявам за лиричното отклонение.
П.П.
Сега е сезона на нарцисите