Когато ми се отвори стъпка 11/12 на приключението "Войната на Лордовете", кат. 4 от Града на Императорите в раздела "Награда:", освен златото, диамантите и опита като предмет ми показваше жълта рецепта, но имаше и надпис Bows (лъкове) без да се визуализира какъвто и да е лък. След като преминах стъпката и си взех наградата в раницата ми се появи рецептата, а поради липса на място в нея, в склада ми се появи обикновен лък. Въпреки че го имаше само като надпис без да се показва като картинка лъка ми падна като награда, но се питам не е ли някакъв бъг това да ми дава от приключение напълно обикновен лък. Ако не се лъжа досега все легенди и епици дават за награди в приключенията. Същото преди време се случи и с другия ми герой (Dionis0, свят 2), само че тогава си показваше епичен лък с жълтата рецепта, но като ги получих лъка се беше "превърнал" в обикновен. Тогава не писах във форума, но сега моля за някакво обяснение и евентуално за отстраняване на проблема в сегашната ситуация при Dionis, свят 2.