Автор Тема: нови умения  (Прочетена 1502 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен vitq

• Категория 4
  • Публикации: 329
    • Профил
нови умения
« -: Юни 08, 2011, 12:18:27 pm »
Земетресение
Пазителят има шанс да зашемети всички опоненти, които в момента се бият с него. Опонентите пропускат рунд.

Точки   1   2   3   4   5
Бонус   1 %   3 %   5 %   7 %   10 %
Необходим Дух   40   50   60   80   100=========спъване
Дава шанс за спъване на опонента, който в следващия рунд ще нанесе наполовина по-слаби поражения.

Точки   1   2   3   4   5
Бонус   2 %   4 %   6 %   8 %   10 %
Необходим Дух   20   30   40   50   60=== ето две  абсолютно ненужни умения от новите . испробвани и непотребни-само набутване с преразпределение на точки. какъв е шанса да се направи заметрисение= дали от 100 битки 1-ин път поне ще се опита да го направи =едва ли ;) да не говорим за др нови умения на пазителя който са бесмисленни
"Натупай герой от ZEALOTS в Етерния преди да те натупат всички oт ZEALOTS и офейкай"

Неактивен Commoner

• Administrator
  • *
  • Публикации: 1193
    • Профил
    • Ел. поща
Re:нови умения
« Отговор #1 -: Юни 08, 2011, 12:49:29 pm »
Всеки има право на мнение и препоръки. Моето обаче е че тези двете са далеч от непотребни. С достатъчно пасивни умения за броня и блок, както и провокация не мисля, че Земетресението е слабо умение. Също така 10% шанс не е малко и едва ли ще е само веднъж на 100 битки. Едиствения проблем за пазителя, според многото ми тестове, е да има достатъчно Дух за да използва всички възможни умения. Тука обаче пак опира до избор на развитие на героя и лични предпочитания за умения/атрибути.

Неактивен vitq

• Категория 4
    • Профил
« Отговор #2 -: Юни 08, 2011, 01:11:32 pm »
 :D кой ти слага провукация на герой. нали все пак той трябва да оцелее за да му отчете мисия изпълнена ако е в многостепенна от приклучение примерно. а героя ми има 900  дух. що не симулираш с тоя  %ot 10 . направи 20 битки с герой и се опитай да запомниш колко пъти ще сработи спъване или заметресение,    ===Земетресение   5/5     10%. аз ще ти кажа =нито 1-ин път
"Натупай герой от ZEALOTS в Етерния преди да те натупат всички oт ZEALOTS и офейкай"

Неактивен Commoner

• Administrator
  • *
  • Публикации: 1193
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #3 -: Юни 08, 2011, 01:33:33 pm »
Аз не говоря празни приказки. Тествам от няколко седмици уменията и Земетресението и Спъването работят. А спор дали 10% на теория са точно толкова на практика, или не са примерно 3%, ми се вижда малко безсмислен или съм в грешка? Математиката е измислена преди достатъчно време за да са я проверили хиляди хора, доста по-умни от мен, и да се уверят че 2+2=4.

Неактивен vitq

• Категория 4
    • Профил
« Отговор #4 -: Юни 08, 2011, 01:37:46 pm »
2+2=4.=това вс го знае. НО едно е математика а др е късмета или случайноста.Не дей да ги сместваш. =прави разлика