Това са нормалните същества от зоната.Силни са си и без приключенията просто. Мисля,че няма припокриване.
Ясно, мерси.
---
Не знам дали при мен проблема е в наемниците. За всичките герои ги търсих с месеци, смятам ги за добри, облечени са шарено, но с внимателно подбирани бонуси, оръжията също са им добри. Не можем всички да си издокараме наемниците в епици-уникати от главата до петите. Може би най-вече модификатора ми пречи, а може би не.
Въпросът е, че се получава абсурдна стъпка в началото на приключение, която е практически непреодолима. Може би с мъка, куп съживявания и ремонти, би могла да се мине около 48-9 ниво, а може би не. В крайна сметка на човек му писва да се занимава и играта все повече му опротивява. Хубаво е да има трудности, но не и дразнещо непреодолими. Както много пъти е казвано - играта трябва да е приятна и забавна, където човек да релаксира, а не да си къса нервите и да го зариват нови проблеми в добавка към реалните му такива.
Поправте ме ако греша, но никъде не видях предупреждение "Ако приемете еди-кое-си приключение, Ви очакват еди-какви-си промени в дадено приключение".
А и не разбирам защо изобщо дискутираме въпроса, elektroto се беше заел с проблема, само дано го довърши.