Ами друг е въпроса, че в момента все още няма голямо значение малко хора ли сме или много... В смисъл няма pvp , тп и party още няма... Но ще има нали!
Но сега е ценно, като сме повече има повече хора, с които можеш да си кажеш нещо. Ако не си в гилдия играта в момента е малко скучна след 15 ниво например.
Ок - дори и да ги съберем от далавери в аукциона това пак предполага, че все някой ги е платил тези пари...!!! Т.е. всички играчи са пряко зависими от донаторите ...
Освен това задължава всички да се занимават с търговия. Аз например може да не искам да се занимавам с аукциона и искам само да се бия , но при сегашното положение е задължително ако съм в гилдия да помагам (или ще съм някакъв навлек там, другите ще се трепят да правят далавери в аукциона, а аз живот ще си живея просто да си играя играта...)
Разберете ... някои хора обожават търговията, а други това им е супер досадно.
Направете го само със злато! Може освен злато и куестове да има за вдигане на гилдията... да ти е трудно постижимо в играта е предизвикателство и е интересно и е ок. Но това с диамантите е отблъскващо и ме кара да мисля за това как тази игра е направена не за да ми носи удоволствие , а за да ви плащам с SMS...
Освен това за най-уникалните предмети пак е приемливо да ги има само от диаманти например... Това е ако искаш да си най-големия тузар плащаш. Но разликата е, че гилдията е нещо общо между всички участници.
И винаги ще кара хората да се чувстват кофти. Дори някой да успее да ги събере никога няма да стане така, че всеки да е събрал равен брой. И този, който е събрал повече ще му е криво, че другите са дали по-малко от него. А тези, които са дали по-малко ще им е криво, че не са успели да направят сделки като него или че родителите им са по-бедни и не могат да пратят sms...
Това да се подберат най-добрите играчи за една гилдия има много други начини да се прави. Освен това 5. 10 човека е малко. Сложете диаманти, но за над 50 човека например... ама как да селекираш хора с 15 човека !?
Ами това е... ако иска някой да се вслуша в съвета ми ок, ако не - не. То си е за вас...