Наскоро си направих войн и днес реших да си направя експеримент и да вкарам тъмен мистик в партито.
На анимацията ми показва че война сваля 12% от всички атрибути на противниците а тъмния мистик сваля 200 жизненост и 20 точност.
В доклада пише същото -
Рунд 1
Stevispukam успешно използва умението Боен вик върху противниковата група и
понижава всички атрибути на членовете й с 12%.Merc опитва да използва умението Вцепеняване.
Merc успешно използва умението Вцепеняване и Варварин - Войн с брадва пропуска един Рунд. 12/12
Merc изполва умението Болест върху Варварин - Войн с брадва,
намалявайки Здравето му с 200.Merc изполва умението Болест върху Варварин - Войн с брадва, намалявайки Здравето му с 200.
Merc изполва умението Болест върху Варварин - Войн с брадва, намалявайки Здравето му с 200.
Merc изполва умението Болест върху Варварин - Войн с брадва, намалявайки Здравето му с 200.
Merc използва умението Замъгляване върху Варварин - Войн с брадва, намалявайки Точността му с 20.
Merc използва умението Замъгляване върху Варварин - Войн с брадва, намалявайки Точността му с 20.
На анимацията се вижда как и двамата свалят точноста но жизненоста пада само с бойният вик.
От болеста не пада .
Това се разбира и от доклада ...
Balzac удря Варварин - Войн с брадва за 1479.7610666667 поражения и последният
остава с 316.32 здраве.Изпълнен е Критичен удар! 24/45.5!
Направих едно изчисление при което при първоначална жизненост на варварина 2041 ( това ми показва анимацията) би трябвало героят ми да му свали 12% което е равно на около 245 и да остане с около 1795 кръв.
Ако приемем че и мистика му сваля 200 то той ще остане с 1595 а след критичният удар -1479 ще остане с около 116 кръв а не както пише в доклада с 316,32.
абсолютно същото нещо се получава и при останалите варвари в партито.
Това го забелязах на третата стъпка в Ледената брадва.
Може и аз да греша някъде и ако е така ще съм благодарен да ми бъде обяснено, защо точноста я свалят двамата а жизненоста само единия?
Макар, че и с 14 точност пак си целят като за световното