Пример:
В занаятчийска мисия от приключението в момента ме кара да направя пет обикновени предмета кат.1
Там отдавна имам 200 занаятчийски точки, ето защо има възможност да ми се паднат редки. Поради тази причина, обаче, въпреки, че имам премиум, трябва да пускам предметите един по един, вместо да пусна в опашката за изработка пет поредни и да си вляза обратно в играта след 25 минути.
Изобщо, може да съм решил, че ми трябват точно обикновени предмети и не ги ща ни редки, ни легенди, ни епици - може да съм решил с тях наемници да екипирам, може друго. Ето защо:
Предложение:
Да се добави опция за изключване (съответно обратно включване) на шанса за изработка на специални предмети, когато играчът е достигнал 200 занаятчийски точки в основната си професия, точно както можеш да избереш да ползваш или не дадено умение в конкретна битка. Това да му дава възможност при включен премиум акаунт да си изработва серии от еднакви обикновени предмети, както става, преди да достигне въпросните 200 точки.
Алтернативен вариант: Дори след преминаване на 200 занаятчийски точки играчите с премиуми да могат да си пускат за изработки серии от предмети, без да им се изключва шанса за специална изработка. Да, така може да се окаже, че един или няколко от предметите са се получили нежелани специални или с бонуси, които не ми харесват, но за това отговорността си е моя.
Иначе, по отношение на серийната обработка, в момента играчите с премиум след 200 точки в основната губят идейна екстра.