В приключението от Вечно белите краища в стъпка 4 трябваше да събера 13 кожи в Етерния. Не, че се оплаквам, но тъй като имах точки за действие за хабене реших да посъбирам кожи за обработване във Западния глетчер на Вечно белите краища и тогава, за голямо мое щастие след няколко битки и събрани кожи ми светна в синьо менюто Дневник на задачите. После без проблем си изпълних задачата в таверната и преминах на стъпка 5.
Задачи Стъпка 4/10
--------------------------------------------------------------------------------
Приключение 4:
Част от семейството
- Забеляза ли следите, хърбо? Да, гигантски са лапите, нали?
Очите на Герон са широко отворени................ Помогни на семействата ни.
Задача: Събери 13 Превъзходна одрана кожа в Етерния,Провинция Етерния.
Награда:
Злато : 9000 - 12000
Опит : 1500 - 2000
*Ако приключите тази стъпка от приключението, без да преминавате в следващата категория, ще получите предметните награди от нея. В противен случай ще получите максималните количества злато, опит и диаманти, които са включени като награди на задачата.
Развитие на задачата 13 от 13
Изпълнете задачата, за да вземете наградата си
По принцип нямам никакви претенции, даже съм изключително доволен от случилото се, но не искам да търпя глупави наказания от програмистите, затова че не съм докладвал проблем, а съм се възползвам само от него. Макар че напоследък програмистите тук са кът, явно засрамени от лъжата за новата подобрена версия (2.0) на играта. Все пак мина повече от половин година от обещаното обновяване, а няма никакво развитие.