В една от първите зони ме убиват (лагерът на черепа) , дали идеята е да ходя с наемник?
Добре е да бъде подсказана на играча тази възможност (като те убият онова парти хуманоиди и да ти излиза например, а знаеш ли, че можеш да си наемеш наемник... )
Но не... би било абсурдно като логика да се води, че още разучаваш играта и не си дорасъл, за да си избереш професия, но вече да си с наемник... По скоро трябва да се отключи след x-нива като възможност, след като вече си с някаква професия.
Да се отключва след еди кое си ниво... даже ще е търсена цел!
Ако идеята не е била да ходя с наемник в Лагерът на черепа, а например да съм по-високо ниво, може да ми се "отключи" като стигна съответното ниво?
Или ако идеята е да си купя някаква екипировка от магазина (до сега на повечето игри ти падат нещата от дроп и в магазините за брони и оръжия обикновено има прекалено скъпи неща, които само ако си много голям карък нищо да не ти падне накрая си купуваш нещо.
Аз ли съм карък, че ми падат неща, които са по-скапани от default моите и да изчакам по-добри часове или идеята в IH2 е да си купувам от магазина в играта и да си купя нещо?