Автор Тема: знаете ли  (Прочетена 2192 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Kosiger

• Категория 5
  • Публикации: 991
    • Профил
знаете ли
« -: Септември 10, 2015, 11:53:07 am »
имам следния проблем докато играя играта .като включа хрома и се логна в фейса всичко си е наред.битките са като по струна.бързо и точно.след 5 минути обаче започва да ми бави доста.требва да изключа хрома и пак да го пусна.мислех да не е от антивирусната и при игра спирам щитовете- с аваст съм но нема кой знае каква разлика.хрома ми е 45 или нещо такова

помогнете ако имате някакви идей

Неактивен helllfire

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 808
    • Профил
Re: знаете ли
« Отговор #1 -: Септември 10, 2015, 12:27:15 pm »
Аз съм така с мозилата

Неактивен eniac

• Категория 3
  • Публикации: 202
    • Профил
« Отговор #2 -: Септември 10, 2015, 08:57:37 pm »
имам следния проблем докато играя играта .като включа хрома и се логна в фейса всичко си е наред.битките са като по струна.бързо и точно.след 5 минути обаче започва да ми бави доста.требва да изключа хрома и пак да го пусна.мислех да не е от антивирусната и при игра спирам щитовете- с аваст съм но нема кой знае каква разлика.хрома ми е 45 или нещо такова

помогнете ако имате някакви идей

Същата работа е и при мен само че бавенето почва след 20-тина мин.

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
« Отговор #3 -: Септември 11, 2015, 12:30:01 am »
Според мен е нещо от самата игра, при мен се прояви при вдигането на нов герой около 30-тата минута и стана много тежко.

Неактивен Kilgor

• Категория 3
  • Публикации: 130
    • Профил
« Отговор #4 -: Септември 13, 2015, 10:27:40 pm »
Същата работа е с хрома и при мен. Времето след което започва да бави зависи от това дали има битки. Без битки, може и два-три часа да се играе нормално. С битки много по-бързо започва да бави. Веднъж дори стигна до 1 гб от рама да яде хрома, само за играта.