Автор Тема: Празници  (Прочетена 1625 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Pith_New_Era

• The Grandmaster
  • Категория 6
  • Публикации: 1156
  • По-добре комплексар, отколкото симплексар.
    • Профил
    • DDdaiku
Празници
« -: Декември 24, 2015, 05:05:52 pm »
Празнични изненади ще има ли? :)
ДД

Неактивен krest

• Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2254
    • Профил
Re: Празници
« Отговор #1 -: Декември 27, 2015, 04:13:26 pm »
Весели празници на всички !
Много здраве , дух  и късмет в битките , в изработките -максимални атрибути и хубави умения.
Да Ви се падат лилави изненади , да не Ви срещат кожодери в зоните,  да намирате ключове за най-хубавите сандъци ,  да имате максимален шанс за работа и да не прекалявате с пиенето на колби  .

Неактивен Kosiger

• Категория 5
  • Публикации: 991
    • Профил
« Отговор #2 -: Декември 27, 2015, 07:31:00 pm »
  да намирате ключове за най-хубавите сандъци

не лоши пожелания но дали съм най големия карък в играта но откакто въведохте тези ключета до сега не ми е паднал нито един а бия всекидневно с 8 героя.не искам да смятам броя на битките но са хиляди.
не е зле да дадете по 1 екземпляр за да си го имам като образец зада не го изхварля ако случайно ми падне до следващата коледа

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
« Отговор #3 -: Декември 27, 2015, 07:51:23 pm »
  да намирате ключове за най-хубавите сандъци

не лоши пожелания но дали съм най големия карък в играта но откакто въведохте тези ключета до сега не ми е паднал нито един а бия всекидневно с 8 героя.не искам да смятам броя на битките но са хиляди.
не е зле да дадете по 1 екземпляр за да си го имам като образец зада не го изхварля ако случайно ми падне до следващата коледа

Аз само с един герой бия, ама и на мен не ми е падал и си е страшна измама това с ключовете :) Весели празници!