Автор Тема: ей така да питам  (Прочетена 1930 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен maxax

• Категория 1
  • *
  • Публикации: 8
    • Профил
    • Ел. поща
ей така да питам
« -: Февруари 21, 2016, 11:18:26 pm »
някои ще ми обяснили защо днес цял ден не мога да си вляза в играта и при трите ми героя и то от три различни фейсбук профила и какво става след като игра не носи удоволствие и разтуха в почивен ден а само ядове и аз бях до тук след 3-4 месеца ще проверя дали има някакво развитие.играта я играя от самото начало на първа версия и това че не съм писал много във форума не означава че не съм наясно. ИЗКАРАЙТЕ ИГРАТА ОТ ШИБАНИЯ ФЕЙСБУК.

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
Re: ей така да питам
« Отговор #1 -: Февруари 21, 2016, 11:29:32 pm »
Това е така, защото играта има 24/7 поддръжка, сървърите са в готовност на 100%.
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен Xaoc

• Administrator
  • *
  • Публикации: 470
    • Профил
« Отговор #2 -: Февруари 22, 2016, 01:41:38 am »
Прекаляваш...

Аз съм в играта И работи. Както казах и предният път - денонощна реакция има ако падне цялата игра. За единични случаи се чака сутринта.

Играта може да се играе и извън ШИБАНИЯТ Фейсбук на www.imperialhero.com.

Ако акаунта е направен през Фейсбук е доста трудничко да се мигрира. (трудно е да верифицираме, че си ти и не е някой, който се опитва да ти открадне акаунта) Въпреки това ако се логнеш от страницата чрез Фейсбук логин-а, ще играеш без дразнещата лента отстрани, което не е малко.

Неактивен Sophie

• The Countess
  • Global Moderator
  • *
  • Публикации: 2810
  • Alis volat propiis
    • Профил
« Отговор #3 -: Февруари 22, 2016, 06:59:30 am »
Съжалявам... :-[

Тя лентата може да се махне, ако това му е проблема...

А какво стана с разработката от един акаунт да имаме по няколко героя? Ще се въведе ли скоро?
Отдавна не ми пука какво говорят хората.. нито знаят истината, нито ще им я кажа!

Неактивен LittleEvilTroll

• Game Tester
  • Публикации: 179
    • Профил
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2016, 11:09:06 am »
А какво стана с разработката от един акаунт да имаме по няколко героя? Ще се въведе ли скоро?

Засега не се очертава да се въвежда.