Смятах да пиша дълъг пост за новата система с опита, но се отказах. Ще ви дам шанс да си пуснете новите модули и тогава ще коментирам.
Засега искам само да дам няколко теми за размисъл:
1. Премиума в момента става много безполезен. Играеш месец едно ниво, от които 20 дни биеш една зона и реално премиума ти е безполезен в тези 20 дни.
2. Въведете система с постепенно увеличаване на опита след всеки рестарт, а не спирайте всичките рестарти наведнъж.
3. Помислете за някаква компенсация за играчите за тази рязка промяна в играта. Лично на мен страшно много ми развали плановете, ако знаех че ще ми трябват толкова време да се върна до 60-то ниво никога нямаше да рестартирам.
4. От опит в подобни игри и въобще игри от всякакъв тип, мога да кажа че колкото по-мудна е една игра, толкова по-бързо отказва играчите си и толкова по-бързо изчезва самата игра.
5. Малко извън темата - Не пипайте бойния рейтинг, просто си оправете зоните адекватно да показват трудността си, и най-вече да може да се вижда последната вълна още преди да си почнал да се биеш. Това е изключително голям проблем, който почна да стига до там да си записваме в кое приключение и в коя зона, какъв бос сме били и какви умения има.
п.с. Искам само теоритично да ми развиете как за 2 дена се рестартира, според мен е абсолютно невъзможно.