За занаята 90 бройки може и на късмет да е, но примерно мен друго ме дразни че дори обикновен играч не може да пусне повече от 10 предмета на аукциона, разбирам че трябва да има печалба от диаманти, но от други неща да се печели, така много се ограничава пазара, каквото произведа, не само че няма кой да го купи, ами аз и дори не мога да си предложа продукцията, след което всичко заминава на автомачтична разпродажба в магазина поради изтекъл срок. Хубаво наистина хората да си купуват диаманти, но няма нужда това да се прави за всяко едно нещо в играта, за пътуване, за аукцион, за бойните зони за ковчежетата. Един от най важните модули в играта за които може би всеки би дал реални пари това е занаята и да изработи нещо хубаво. Другите които се бият може би имат нещо в предвид свързано с битките. Идеята ми беше да не се спъва обикновения играч на всяка стъпка и със всичко и да го кара да се отказва. Да се помисли кое е най интересното и за кое всеки човек би дал наистина за да постигне нещо и да се радва повече без нерви а само удоволвствие и то да бъде с диаманти. Зa целта обаче първо трябва да се оправят критичните бъгове на битките, аукцион филтри, рецепти филтри, предизвикатествата са осакатени също, не може да нападаш всеки, уменията да работят наистина и както трябва, а това изисква много време и много тест