Автор Тема: С вързани ръце?  (Прочетена 1755 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен galabi2

• Категория 1
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
С вързани ръце?
« -: Юли 27, 2016, 02:13:55 pm »
Здравейте на всички..
Та нова съм :)  ;)
Искам да кажа, че снощи се регистрирах и определено много ми допада играта, но разбира се имам проблеми. Вече съм на 15-то ниво.. И получих инструкции да отида в Императорския дворец, за да си избера класа, но това не ми позовлява да натискам нищо. Върнах се в провинцията, защото ми остана една мисия да завърша, която е 9/9 с много трудност и постоянно умирам на предпоследната битка , точно когато трябва да изчистя зоната (наградата е лилав предмет). Имам един приятел (партньор/наемец) в битката си, но не мога да наема още един.. От къде се предполага да наема, че да съм с 2-ма наемника? Преди да вляза 15 ниво имах още един наемник, платих му - игра с мен в една битка и пуф.. дим да го няма  ??? ???
Какво да правя, нищо не знам? Поне наемника ми трябва да намеря, че да си мина мисията..?
« Последна редакция: Юли 27, 2016, 02:16:14 pm от galabi2 »

Неактивен Drakuss

• Dark Lord
  • Trusted Member
  • *
  • Публикации: 311
    • Профил
Re: С вързани ръце?
« Отговор #1 -: Юли 27, 2016, 09:01:19 pm »
Приветстваме те в нашето малко общество на тази "чаровна" игра! Добре дошла!

Класове и специализации се избират в зона Градът на Императорите, като има една специална сграда там... забравих как се казваше, но сградата е голяма, няма как да я пропуснеш, просто трябва да кликнеш на нея. Веднъж като я откриеш ще забележиш специален малък таб/бутон, който ще те отведе до менюто за класове и специализации и там вече лесно ще се ориентираш кое-къде-как-защо и т.н.

Не е задължително да минаваш мисии, които са непосилни за теб за даденото ниво което си. Можеш да отидеш в друга зона да се биеш, а на по-късен етап когато героят/героинята ти е по-силна и с по-високо ниво, тогава можеш да се върнеш на дадената мисия и да я минеш лесно.

Наемници могат да се набавят/наемат в специално пригодените сгради "таверни". Такива сгради има във всеки един град. Кликваш таверната и от там меню "наемници" като трябва да заплатиш дадена сума, за да можеш да го "купиш" съответния наемник. Цената на наемниците може да варира според това какви умения има, каква рядкост е, атрибути, нивото му и т.н.

Броят на наемниците, които можеш да ползваш зависи от нивото на героя ти. Максималният брой наемници можещи да бъдат ползвани в битка е 5. Ще те излъжа на кои нива ти се "отключва" опцията да ползваш допълнителни/повече наемници...

Проблемът за изчезнал наемник след проведена битка може да бъде два варианта (или поне за тях се сещам в момента):
- наемникът е качил ниво по-високо от твоето (не можеш да ползваш наемници с по-високо ниво от това на героя ти)
- нямаш злато да му платиш надника за битката (то човечето и то душа бере! Няма да се бие само за чест и слава, я!)
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me!

Неактивен galabi2

• Категория 1
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
Re: С вързани ръце?
« Отговор #2 -: Юли 28, 2016, 12:52:57 pm »
Това за класовете, знам къде е, защото го намерих, проблема е, че не ми дава да избера нито един клас, бутоните не се натискат , колкото и да цъкам.. За да ги натисна ме кара да изпълнявам някаква мисия с катакомбите, дето още на втората или третата битка умирам (трудно ниво, червено) ...  ???
Но иначе за наемниците и мисията , благодаря за отговора и помощта, вече ще знам!  ;) :-[