По отношение на наемниците отначало се ядваха нещата, някак си беше нормално това на някой да му вдигнеш класа а и нивото с опита, сега направо трябва да си идиот да го правиш.
Първо – от началото за да вдигнеш в клас даден наемник ти искаше 4-6 други за да му вдигнеш нивото и един от неговото нива за да го качиш в по горно, т.е. от двама превъзходни се правеше 1 рядък , от двама редки се правеше един легендарен и това беше приемливо, сега за да направиш рядък наемник от превъзходен освен другите 4-5 наемника за вдигане до ниво за ъпгрейт ти иска рядък за да покачиш превъзходния до клас рядък , ми трябва ад съм идиот да похарча 6-7 наемки при положение че си имам рядък дори и да не ми харесват всичките му умения.
Второ - по отношение на вдигане на нивото , не ми е правело впечатление как се вдигаше нивото на наемките но беше поносимо, сега направо е отвратително , от 10 наемника 20 ниво едвам на един му качвам нивото на 21. Примерно казано имам 20 лева , давам ги на друг и в момента на даването те стават 5 лв. , абе хора за този номер и мистър Сенко ще ви завиди, как го правите.
За по нагледно ви показвам с картинка – двама наемника 20 ниво с 96 000 опит, слагайки го единия да вдигна нивото на другия, опита който той предава не е 96 000, а 14 619.5 или само 15 % от опита който има и то за ниво 20 без да се отчита опита който е бил за по ниските нива.
Както и да го смятате момчета и момичета този курс не е адекватен и по Трънския курс да го смятате пак не излиза.
http://dox.bg/files/dw?a=b8eead07d0И с промяната в наемниците напълно се изложихте, абсолютно не е работещо това с повишаване в клас и с превъзходни и редки си карам пък като рестартирам ще си ползваме тези дето купих за нагледното показване.
Мисля че някой се опита да повдигне въпроса, май София беше но така и остана, но в началото се ядваше.