Здравейте,
случайно от гилдията разбрах че амулетите нямат вече критикъл. Работещите продължават да влияят върху играта и за да е най-малкото морално честен двубоя би трябвало да се бракуват, но никой не пита колко зор и пот се е хвърлило, за да се намерят, купят, изработят и т.н. Компенсация някаква няма ли за ощетените? За да сме най-справедливи да е в диаманти. На всеки бракуван амулет и рецепта - определен брой диаманти. Примено минимум по 10 000 диаманта е добра компенсация. Е, тогава усещането, че си прецакан и т.н. може да се преглътне и да се продължи напред, като си бракуваш съвестно амулетите, които все още са с работещ критикъл. Според мен малко ще са тези, които ще го направят. По-голямата част ще са прецаканите. Според мен нищо не губите с подобен род възстановяване на равновесието, нарушено поради променливите процеси на развитие.
Другото нещо. Търсих информация, нищо - никъде, отново. Тази промяна е твърде значителна, за да се пренебрегне толкова лесно. Много ми е интересно да науча каква е причината, за да се премахне критикъла?
Благодаря.