Ще се въведат нови модули, които изцяло ще променят геймплея.
- Във всяка категория ще има една провинция, която ще бъде "опасна" - в нея играчите ще могат да се атакуват един друг. Ограничението е да са в една и съща категория.
При тези битки ще се намаля здравината на предметите .
Ще могат да се атакуват други играчи само ако копаят.
Ще има таймер за копаене, който може да увеличи добива над максимума, ако зададеш "усърдно копане".
Ако героя е победен по време на копаенето , системата ще изчисли колко би трябвало да е изкопал през изминалото време и ще го дава на победителя , както и 10% от златото, което носи в себе си.
Ресурсите ще бъдат ограничена бройка, като в "опасните" провинции те ще бъдат с 50% повече и с 50% по-големи шансове да се копаят, от колкото в другите безопасни провинции.
Въпросът ми е следният? Аз съм майстор брони - кожар. В случая аз няма да копая камъни или да добивам ресурси като дърводелеца, ювелира и миньора. Няма ли тогава другите георой с тези професии да са неравнопоставени с моята защото аз мога да ги нападам и евентуално ако победя да прибирам ресурса, а мен като ме нападат и спечелят срещу мен освен злато какво друго ще ми вземат?