Значи имам няколко идеи относно новия модул за подобряване на геимплея на играта. И те са следните:
1. Тъй като героите могат да се сражават в бойните зони да се добави още нещо освен златото спечелено и плячката да има и опит според това кое ниво герой атакуваш. Ако е по малак от теб да получаваш нищожно количество опит разбира се, ако е с 5 нива по малак никакъв опит. Ако е по голям да речем с 5 нива да получаваш 100 с 10 нива да получаваш 200 нещо такова.
2. Също така да се добавят и модули за бонус на героя както е при животните за отделните типове герои, да речем за стрелец, мистик, войн тези модули да са пак с 2% за всеки 100 битки с определен тип герой. Максимума пак да е 8% поражение срещу дадения тип герой при проведени максимален брой 400 битки. И този процент да се отчита, както е при животните само при победа и да не се натрупва при предизвикателство, а само при битка в зоните.
3. Искам да предложа и лико доизменение в модула. Когато даден герой копае ресурс и бъде атакуван нека му се взима злато и плячка и всичко по реда си, но да не се прекъсва копаенето. Вчера ми си случи пуснах да копае и ме атакуваха не изкапах ресурс, а ми върна в града. Нека ми вземат плячка да ме върне в града, но нека е след като получа доклада за ресурсите и вече съм ги взел. Т.е. да си взема дължимото за ходовете пуснати за ресурс и да ми върне след това в града, но с ресурс, а не да ми прекратява копаенето и да ме връща веднага в града с изгубени примерно 15 хода без 1 руда. Нека агресора вземе своето, но и аз да получа мойто.
Това ми се струват разумни предложения и за момента те ми се въртят в главата.