Първо скрийна:
Идеята ми е следната както се вижда: тази линия за навигация - глобална карта, зона, град (така да я наречем) да е достъпна винаги независимо какво правим (докато сме в Аукциона, Таверната, в Къщи и мисля и на Хазарт-а но за там не съм сигурен, а и май при битките в последния им вид, но пък там май не е и нужна - тя липсва.) Така по всяко време ще имаме достъп до глобалната карта и картата на зоната или града в зависимост от нуждата, доста повече свобода в навигацията ще има, а и разбира се ще се спести някой друг клик насам-натам. На мене ще ми е доста по удобно така, а съм сигурен че и на доста други юсъри
Първоначално мислех да я сложа лентата м/у картата и менюто за навигация ( "Герой", "Карта", "Занаяти", "Гилдии" и т.н. ) тоест да е вертикална, но както за мене беше повече занимавка да обръщам имиджите и да режа насам-натам - така мисля и за Дивелъпърите ще е повече занимавка с кода, а и май не се получава много прегледно - а натъпкано.
После забелязах онова местенце долу под картата как стои по празно и лентата легна чудесно тамка, и там съм сигурен че ще е по лесно да се премести.
Това сигурно няма да е малко занимавка обаче, да давам си сметка че бая работа ще иде, предполагам също така че и доста хора са свикнали да си я гледат отгоре. Може би в сличайте когато тази лента липсва (Таверна, Аукцион, Къщи и пр.) - тогава само да отива там долу (както на скрийншота.)
Как мислите? Полезно ли ще е, доколко ако да иструва ли си предвид работата необходима за да се осъществи?