Имперски агент на провинция Сиимлия
Задача 1 : Стъпка 4/11
Приключение 4:
Да се превърнеш в „легенда”
- Добре, безстрашни ми приятелю, пътят е чист. Зная, че не Ви бяха никаква конкуренция. О, почти сте загубили дясната си ръка? Попаднали сте в засада? Е... подробности, приятелю, подробности.
Зигмар се усмихва невинно, докато ти дава наградата.
- Има една древна дъждовна гора, може би най-древната и най-дъждовната от всички останали в империята. Наричаме я „Змийският рай”. Нейното величие се крие в нейната чистота. Тази джунгла все още е недокосната от човешка ръка. Най-големите влечуги в Аярската империя могат да се срещнат в нея. И, поради този факт, приятелю, можем да допуснем, че гигантската змия ще се намира там. Да, прави сте, може да е навсякъде, но... доверете ми се. Имам предчувствие. Как мога да бъда толкова сигурен ли? Ами... предлагам Ви да не си занимавате ума с подобни въпроси. Вие, героите, никога не сте били сред големите мислители на нашето съвремие. Просто се придържайте към бойните си умения и млатенето и всичко ще бъде наред. Трябва да Ви предупредя, обаче. Змията, вероятно, принадлежи на вид, който все още никой не е срещал. Може би е изключително интелигентна, еволюирала и адаптирана към средата, в която живее. Няма просто да стои като изтукана и да Ви чака да я изкормите. Сега... вървете там, намерете този... Ловец... и направете и двама ни богати и известни!
Задача: Убий гигантската змия в Змийския рай
Награда:
Злато : 2500
Опит : 2500
Развитие на задачата 0 от 1
Не ми отчете битките ? Акаунт styrshel
Бих се 9 поредни битки и ми излезе +лидер , победих и ме върна в града , но няма промяна в равитието .Да не съм оплескал нещо или има проблем ?