Гледайте шанса за намиране в зоната.
Най-висок е "със сигурност ", "най-вероятно" ... и най нисък е "рядко"
След като хода е успешен се определя и колко да изкопаете , шанса 2-4 или 2-8 зависи от достигнатите точки в допълнителната Ви професия(след всеки 100т в занаята се увеличава максимума ,който може да получите от успешно копаене).
Добре. Това което казваш сигурно е вярно, но на мен не ми става по ясно!!!
ето ти един пример от току що:
копах три пъти. първият път нула, вторият път по незнайни за мен причини се получи максимума 6 и последният път пак нула. Обаче първите два пъти копах 7 минути, последния път копах за 14 минути... уж да увеличи шанса ама нъцки.
В крайна сметка си изхабих 6 точки действие, защото не съм Премиум и получих средно по две количества въглища на копане. Значи ако бях "Премиум" щях да копам 6 пъти и може би щях да го пусна на макс, което ще го оставя да си се копа там сам 2-3 а може и повече часа и със сигурност щях да добия много повече от тея 6 пацулчета въглища. Нещата са много кофти... като в България: Богатите са много богати, а бедните дори не могат да се кфаливицират с думата бедни тъй като са под нулата и не само са на минус, но са в зона която вече генерират минуси... прогресивно!
И все пак това е само една игра... нали!