Аз пък от 7 до 10 съм качвал почти само в пукнатината, вярно че е доста зор и доста предварителна подготовка изисква, за храни отвари и екипировка, но ако не си премиум е направо отвратително да ходиш другаде... Бърлогата е другия добър вариант за мен, ако си по слабичък
Във всички други местности можеш спокойно да ходиш, защото за да те победят, трябва да отидеш гол или да си развил героя максимално зле
Описанията обаче не са съвсем коректни, аз поне не разбирам това описание като 3-ма "Битка 5-та - 7-9; Сам,Група 2, Лидер"...
И на много други места е така. Но забелязах друго - когато някъде има два варианта, примерно сам и група 2, тогава пише "сам,група 2", което явно трябва да значи "сам или група 2". А когато става дума за един вариант, тогава пише "сам,,лидер", което трябва да се чете "сам и лидер", т.е. двама, но единия е лидер. Ако беше "сам или лидер", т.е. или само лидер или само обикновен, тогава ще пише "сам,лидер", разликата е в броя на запетайките за който не е забелязал, като една запетайка е "или", а две запетайки са "и". Но все си мисля че би било доста по разбираемо ако просто се излозват съответните съюзи
Примерно:
1. Сам и Лидер
2. Сам или Лидер
3. Сам и/или Лидер <-- този вариант май не е предвиден