Вчера започнах да правя Обикновенна кожена броня (изкаше ми 5 броя), пуснах 4 защото нчямах леки кожи за 5, днес сутринта ставам и пускам петата, отивам в таверната, а там мие сменена задачата на това:
Приключение 9
Да екипираме убийците
- Радвам се да Ви видя жив, приятелю. А и успяхте да скриете истинската си самоличност. Няма да Ви питам как. Дайте да видим какво ми носите.
Минават два часа, докато Вилхелм успява да се ориентира в купищата откраднати документи.
- Значи, се оказах прав. Архиепископът на Белия Клир е самият Тъмен Господар. Получил е голямата си сила чрез животински и човешки жертвоприношения и по този начин е успял хем да оплете вълците в паяжината си, хем да отрови умовете на свещениците. Изглежда, че самият мрак блика от това... създание. Дори не смея вече да го наричам човек. Трябва да го спрем, приятелю! Докато бяхте на мисията си, аз успях да се свържа с мои познати. Излгежда, че все още има хора, които искат да се борят със силите на злото. Някои от тях дори пожелаха да предложат услугите си и да убият Архиепископа. Ние ще им осигурим част от екипировката за предстоящата им мисия. Ето какво трябва да направим...
Задача: Изработи 5 Обикновени кожени ботуши .
Награда:
Злато : 2000 - 4000
Моля някой да го оправи, за тези леки кожи ми свалиха мояата на аукциона.
user: Kalin80
sviat: beta