Предложението е разглеждано и е взето решение за момента да няма такава фунционалност.
Играта се развива в свят различен от съвременния и се казва Империален герой, а не стелт-изтребител герой.
Напомням, че в доста онлайн игри пътуването отнема от няколко часа, ден до няколко дена!
Bullterrier, сарказма Ви е абсолютно излишен. Получавате първо предупреждение за наказание. Нека се уважаваме взаимно!
Да уточня. Аз нямам нищо против продължителността на пътуването между провинциите. Предложението ми беше, когато се налага да се пътува през провицния, а не до съседната, да има опция да се избира директно тази (далечната) провинция. Времето за пътуване да се изчислява като пътуване до две провинции, т.е. 40 мин (в този случай, който описвам. ако трябва да се пътува до по-далечна провинция - времето се утроява, учетворява и т.н.). Целта е да се спести влизането в играта след 20 мин само и само да се кликне следващата провинция.
Sorry, за коментара, обаче ми се струва, че Джейн не ме е разбрала правилно. Ако не е така, моля да бъда извинен.