@newcomer: И твоето мнение тук беше безрайно излишно и разбира се обидно, каквато беше целта ти... Ти си поредният човек, който не засвидетелства никакво уважение към постовете на хората. Няма нужда точно ти да ми обясняваш на мен що е пазарен механизъм и какви са неговите основни принципи. Ако искаш може да дойдеш да си сравним икономическите дипломи - чия от кой университет е. И още повече да ми казваш кое е добре за кой и кое не. Целта на този пост е именно да накара хората, които купуват стомана да спрат да купуват за малко, така че прозиводителите просто да се усетят и да намалят малко цените, защото реално всичко в тая игра поскъпва постепенно и по-важното безсмислено, като в реални капиталистически условия, което е лесно променимо, защото все пак света е създаден от програмисти.
Разбери ме правилно - плоски подигравки от твоя тип и този на дебеланкото Джим просто не се желаят...
Още по-малко, че не казваш нищо смислено, а просто спамиш, което всъщност доказва колко е точно висока твоята форумна култура.
Ако имаш да кажеш нещо адекватно по темата - давай! В противен случай си трай, произвеждай, кови, бий се и коментирай другаде.