... но сега сериозно - да обосновем всяка цена на оръжие; броня....т.н. юзерите, които продават брони си имат асс за кюлчета и те не купуват, но по важния въпрос е не защо е толкова скъпа рудата, а защо са толкова скъпи оръжията или брониите ? ...
Веднага ти правя проста сметка по текущи цени:
понеже гледам си 4-та категория, воин, да сметнем колко струва една такава броня...
Стоманена кована броня с опал (даже няма да смятам с облеклото на рицаря, че сметките съвсем криви ще излязат...) се прави от 10 стоманени кюлчета, 2 тежки кожи и 1 скъпоценен опал...
такааа... 10 кюлчета по моментните цени на пазара са в добрия случай 150 000 (в момента няма такава оферта, най-ниската е за 190 000...), кожите да ги сложим по 2 000 и 1 000 за опала. Това прави себестойност 155 000 (като тук няма да слагам цената на занаятчийския инструмент, моментална изработка и разни други глезотийки, които струват диаманти...)
За да излезе епична трябват няколко опита... може да е 1, но може и да са 20 (имам няколко дни без произведен епичен предмет, с жълт чук)... средно 10 опита...
и какво излиза - трябва да ти продам бронята за 1 550 000, за да съм на 0
За пета категория пък въобще няма да смятам, че онзи ден продаваха кюлчета адамантий за по 70к бройката... други ресурси просто не се продават...
Казваш, че всички майстори си имали герои да им копат... мен ако питаш си е от принуда... пък и да не мислиш, че развитието на такъв герой е безплатно?!?