Нестига ,че чакам по 1-час да ми дойде един ход,нестига че се набутах 10-
диаманта за 12-
хода ами ,на всичкото отгоре и ресурс не изкопах.Това се случи в " Хълмовете на изгрева ,най-вероятно от 2 - 5 ... И сега там има ли ресурс , или е свършил...? И нека програмиста пак да ми погледне акаунта през деня,имам две продадени оферти на пазара за по-два диаманта,а диамантите несъм ги получил.едното съобщение не го паза защото е изтрито .
Все пак си плаштам за ходове,нека поне да не са празни.Не ,може ли като не изкопам ресурс както се получи и се върнах празен,като отида в ПУКНАТИНАТА НА МЪРТВЕЦА и там да НЯМА БИТКА на 100% и да си остави артифактите Бандита или и от там да се връщам КАПО-без нищо...ЗАЩО...? ЗАЩО не е на 50 на 50 ... По добре е да го направа Рибар ,и там шансовете за сполука можеби са по големи .Каде се е чуло като отидеш в МИНА -да копаеш руда и да се варнеш с празни ръце ,като няма ресурс един път в тази МИНА неби следвало следваштият път да има ресурс там .
Ами сега че чекам да се Роди ресурсо у планината за да изкопам ДВЕ бройки,или поне една студена бира пуснете там да си налея след толкова копане .
Айде да ходим на ВРАЧКА да ми опеее Геройчето,и да ме светне каде има Ресурсо