Автор Тема: Въпросче към познавачите :D  (Прочетена 2669 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен mitonzi

• Категория 4
  • Публикации: 263
    • Профил
    • Влезте тук моля
Въпросче към познавачите :D
« -: Февруари 25, 2010, 06:49:41 am »

Ако направя предмет от тази рецепта колко пари ще мога да му взема ако излезе обикновен, рядък или легендарен.
Питам за да си преценя дали си струва да се опитвам защото ми трябват още 6 точки и за да мога да правя легендарни.

Неактивен kaster12

• Категория 3
  • Публикации: 101
    • Профил
    • Ел. поща
Re:Въпросче към познавачите :D
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2010, 07:47:41 am »
От моя скромен опит с еднократни рецепти бих ти дал съвет да вдигнеш занаята до 300 точки, да направиш няколко предмета и да си засече6 през колко се получава легендарен, но зависи и какъв инструмент ползваш при мен с легендарен чук на 6-7 предмета излизат 2 легендарни, 1 епичен и 3 редки. Колкото до цената- зависи от пазара :)

Неактивен mitonzi

• Категория 4
    • Профил
    • Влезте тук моля
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2010, 07:59:01 am »
Ами аз имам рядък чук иначе идеята ми е дали ще мога да си избия парите ако стане поне рядък :D

Неактивен kaster12

• Категория 3
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2010, 08:07:01 am »
зависи от търсенето, но за тази категория легендарните предмети са много малко и ако излезе легендарен ще си на печалба , от рядък, ще си върнеш парите за ресурси с малка печалба :D

Неактивен Dabadas

• Trusted Member
  • *
  • Публикации: 1072
    • Профил
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2010, 10:09:59 am »
От моя скромен опит с еднократни рецепти бих ти дал съвет да вдигнеш занаята до 300 точки, да направиш няколко предмета и да си засече6 през колко се получава легендарен, но зависи и какъв инструмент ползваш при мен с легендарен чук на 6-7 предмета излизат 2 легендарни, 1 епичен и 3 редки. Колкото до цената- зависи от пазара :)

:o :o :o Стига с тея глупости.... няма такова нещо през колко предмета, всичко е въпрос на късмет!

Неактивен kaster12

• Категория 3
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2010, 10:20:22 am »
:o :o :o Стига с тея глупости.... няма такова нещо през колко предмета, всичко е въпрос на късмет!

+ късмета естествено  :D

Неактивен torkvemada

• Jester
  • Категория 3
  • Публикации: 138
    • Профил
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2010, 11:24:50 am »
Във втора категория са малко хората, които биха платили много за предмет, просто защото категорията се минава бързо и не особено трудно дори с редки предмети. Ако не ги правиш за себе си, по-добре пускай рецептата на аукциона.
Емпатия? Алтруизъм? И аз обичам научна фантастика.

Неактивен sharga

• Категория 5
  • Публикации: 576
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #7 -: Февруари 25, 2010, 11:50:36 am »
ако са легендарни за 120 000 директно изчезват, и даже това е нормална цена, иначе може да се надуе още, ама все пак е втора категория, а герой който вече е достигнал 3к или 4к с радост пръска големи суми за екипировка я на муле я на втори герой който развива, но идеята в изработката на предмети според мен е това какъв предмет ще сътвориш , а вече дали си избива парите е друг въпрос, защото за да го направиш тоя предмет правиш и една камара куци които за нищо не стават, но в името на хубавите предмети който му се занимава освен да се бие може да майстори :)

Неактивен mitonzi

• Категория 4
    • Профил
    • Влезте тук моля
« Отговор #8 -: Февруари 25, 2010, 11:53:24 am »
След всички тези съвети мисля като стана с 300 точки да се пробвам.
Поне ще знам, че съм се опитал  :)
После може да постна какво се е получило.