Туко що резервирах за Мистър Пизза което е малко по нагоре по улицата и леко в дясно
http://www.mr-pizza.info/index_.php?lang=en&p=contactsРезервацията е за 12 човека, там където е самата маса има още 2 месички в залата които евентуално могат да поберът още 8 човека, надявам се да няма проблеми с местата, ако трябва ще сядаме по 2-ма на стол.
Сега искам всички които ще идват, ама наистина всички, да ми пишат в скупе или на лс или по телефона, за да знам ако трябва да се увеличът местата да звънна до 1-2 дни да ги оправим!Екипа също да кажат колко са, че чувам някави 9 човека(И жени) и малко станахме множко!За въпроси и връзка с мен, skype - Dabadas, или 0883460796
Извинявам се много ако съм създал на някой неудобство!
П.П. Пицарията е наистина много добра, дизайнът на бара съм го правил аз и изработката също и съм много горд с творението си, а за храната просто нямам думи.Два рожденни дни съм изкарал там и бяха перфектни.Също така и десетина форумни срещи които винаги са протичали перфектно!
П.П.П. Моля някой да стикне темата!
П.П.П.П. Да питам дали Сахо ще идва, разбрах че много пиел, ако ще идва можеше и в накрая на вселената