Xaoc
Administrator
Неактивен Неактивен
Публикации: 31
Профил Лично Съобщение (Неактивен)
Re:наглеждане
« Отговор #5 -: Април 17, 2009, 08:52:46 »
Отговори с цитатЦитат
Няма проблем с "наглеждането" или "заемането" на каквото и да било - даже се насърчава.
Скоро обаче, няма да можете да си разменяте "използвана" екипировка - в момента тази част не е пусната, но много скоро, ако един предмет е използван в битка той остава за вас и вашите наемници, няма да можете да го пускате на аукциона нито да го давате на други герои - единствено ще можете да го продадете в магазините за малко пари.
Информирай модератор Акти
както е ясно от одговора от преди много време мултитата ще са разрешени който има време и средства да го прави аз в алфата играх 3 сега съм с един търся приятели и хора който имат желание да се колперираме това според мен е по удачен варян
КоЛперирането е хубаво нещо, но трудно се намират
Аз имам късмет и от цяла гилдия уцелих 1-2 коректни и достатъчно сериозни играчи
А този дето реве че много яко ще точи с другите акаунти го гледам в аукциона се скъсва да продава ресурси първа категория, на килограм... То от 5 километра смърди че е най-голямото мулти
Ама и е алчен и не му ги купуват
Може би вече е осъзнал колко са безпочвени надеждите му че точно така ще се обогати... Освен ако на тезивсичките 10 акаунтъа не им прати по 1 SMS, поне за премиум. Но все си мисля че с тези 500 диаманта ще се обогати много повече именно от аукциона и ако си ги инвестира в основния герой също така
Аз лично не съм играл в алфата и няма аванта за мен
и точно в момента и да искам не мога да пратя дори един SMS, затова се мотах както вече споменаха поне седмица до 10-то ниво, дори не гледах толкова нивото, колкото да събера заветните 25 диаманта. Ест. това много ме забави... Доста е гадно че играта е направена да се играе само от премиуми... Ти не просто си 2 пъти по бавен, ти просто си неадекватен без премиум... Но това е положението... Двете седмици нормална игра които си позволих с тези 25 кредита ми бяха достатъчни за да събера 250 диаманта само с един акаунт! И снощи си пуснах премиум за 8 месеца
Сега вече ще си играя спокойно и най-вероятно няма и да стъпя в този гнусен аукцион, където няма и една реална оферта!!!
По някое време си регнах още няколко акаунта, от скука, не от друго. То всеки с малко мозък би осъзнал че ползата която може да има от това е нищожна и пренебрежима, дори само с това да се занимава, аз лично нямам това свободно време в момента... Опитвам се да ги развивам всичките, бойци са като основния ми, идеята ми е да пробвам различни варианти на развитие и да си избера този който най-много ми допада. И не само че не съм спечелил нищо от тях, ми дори съм на загуба... Сумати кожи и буклуци които събирам с основния си акаунт отиват за да ги развивам тях и някой от тях дори няма да могат да стигнат втора категория скоро... А тези които стигнат едва ли ще го направят преди нормалната игра вече да е в 4-та категория и пак няма да имам кой знае каква файда от тях, да не говорим че събирането на ресурс с тях е ад, ама пълен ад... По 10 минути за всеки нещастник, да не говорим че няма различни сървъри като в ИО и малко трудно ще пуснеш повече от един акаунт, не че не може, ама е повече играчка отколкото да ги редуваш и губиш отвратително много време за едно голямо нищо... Никой който го е пробвал не може да каже че има полза от това! Друго си е да си събереш 48 точки за действие и да си го пратиш за 4 часа да си събира, да си легнеш да спиш и като станеш да преброиш печалбата
А когато някой изкара злато от тези акаунти, ама точно злато когато изкара, моля да ми се обади и да ми кажи как става тоя номер, че да си изкарвам и аз от мойте. Може би изкарва по 60 злато за 12. Е ако си регне 1000 акаунта и докато пусне хилядния да работи в таверната, вече са минали 12 часа и е готов да си вземе 60-те злато от първия и така нонстоп, сигурно ще стане много богат
Айде сега сподели с нас забогатя ли вече от другите акаунти
П.П. ХАОС същотака е казал че предметите ще могат да се сменят с тези на наемника и освен това стават мой, смао ако са ползвани в битка. А аз не знаеш че и това ще бъде променено... Защо го промениха?! Защо предмета само ако го пробвам вече е мой, дори от мулти зоните няма нужда и да го пробвам, а имах едно много готино амулетче с доста възстановяване, което си менках с наемника, на който когато му е по необходимо. Два часа на героя, два часа в наемника и всички са доволни
И разбира се какъвто съм карък, взе че остана в наемника, но защо подяволите да не мога да си използвам предметите и на други герой. Ей го пича иска да забогатява с то акаунта, облича единия източва го, после облича другия и него и така с едно облекло върши доста работа, какво лошо има
Иначе сериозно, аз съм си съдрал гъза за да се екипирам максимално добре и да мога да съм адекватен в играта и срещу по силните противници с които не избежно трябва да се срещна за да продължа развитието си и когато достигна следващата категория, аз вместо да се зарадвам едва ли не съжалявам, защото всичко започва отначало без да имам абсолютно никакво предимство заради положения до момента труд. А именно да си продам старата екипировка за да мога да си купя нова. Със сигурност тя ще е доста полезна на някой по-назад от мен, защо трябва да я изхвърля на боклука, дори на боклука да я изхвърля може да я прибере някой клошар, а аз съм принуден, по точно задължен да я унищожа... Аз не искам да правя това!!! Предпочитам да я подаря на някой отколкото да я продам за 5 злато с което не мога да си купя нищо... ЕЙ ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ КОЯТО БЕШЕ НАПРАВЕНА !!! Не знам кой го е решил... Но дано си е осъзнал грешката... Силно се надявам в този аспект от играта да се върне положението както XAOC го е описал!!!