Добре какъв е смисалът от тази арена тогава и закакво има раздел слава в класацията
Защото така както при всичко останало, като се сбиеш 5 пъти с герой 4-то ниво, това едва ли ще ти даде някаква слава
Особено когато вече си 40-то... Но ако все пак има полза, за умници като теб могат да напраят ограничение и да не можеш да се биеш с много по малки, но в същото време силно не подкрепям да забранят да се бият от едно и също IP, защото утре двама братя ще искат да премерят сили и играта ще им каже НЕ СТАВА, защо?
И ти силно си противоречиш. Лично аз ти казах че 2-3 седмици съм играл само с един акаунт и ми беше супер скучно, когато ми свършат точките и няма какво да правя. Теб не те знам къде и как се биеш и как ги вадиш тези ресурси докато чакаш да се напълни кръвта ти и все не ти свършват точките за действие, всеки ден по 24 допълнитлни ли теглиш? Ами то и това не е честно по твоята логика, защото аз не мога да си позволя да оставям по 200 лева в играта всеки месец, а ти явно можеш. Ми да си жив и здрав, все пак и децата на програмистите трябва да ядат нещо
Аз пък разполагам с някакво време което мога да инвестирам както сметна за добре и то е повече от 2 часа, следователно еин герой не ми стига. Въпреки това както ти казах, но ти чвно четеш също толкова бавно и трудно колкото пишеш... първите си 25 диаманта ги спечелих само с един акаунт, а след това изкарах още 200 със същия акаунт преди да регистрирам други. За една седмица имам 3 диаманта от 5 акаунта от нещата които са ми падали в тях и съм пускал на пазара защото не са им трябвали, дори още са си в тях
Изкарал съм малко под 300 диаманта за един месец, само с основния си акаунт и 3 с още 5, направо много яко съм се облагодетелствал от тях, особено в сравнение с основния
Разбира се някой хора са получили тези диаманти даром и затова сега те са 28-мо ниво, аз 14... И това не е честно, но такъв е живота... Друго е вече ако има някой от алфата с 5 акаунта и съответно тук е с 1500 кредита, ми не е честно, но такъв е живота
Дори по добре че има и такива, че иначе аз щях да видя 300 диаманта през крив макарон, ако не купуваха всякакви боклуци, като отвара за дух, дъвка с косми и курешка за по 1-25 диаманта
Да живеят идиотите
И ме питаш какво правя на аукциона, като не ме кефи. Ще се въздържа от коментар за твоя интелект, за да не кажат пак че обиждам потребители, доколкото фактите могат да бъдат обида
Как ме нарече ти, смешник ли беше
Добре ти нещастнико(мисля че това може да мине за обратното на смешник), ти какво правиш там като не те кефи? АЗ подчертах, че бях там докато изкарах 25+250 диаманта и след това не съм стъпил там откакто си пуснах премиум за 8 месеца, теб много ли те е яд че съм го направил без да пратя и един СМС, освен това съм го направил само с един акаунт, който както ти казах нямаше сега да е 14, а щеше да е 28, ако можеше да се направи с 10 акаунта по 5-то ниво.
Колкото до другите акаунти които съм си регистрирал, за да има какво да правя когато ми свършат точките за действие, но имам още малко свободно време... от тях не съм се облагодетелствал и грам, защото ми служат за да изпробвам развития с тях, дори храната не могат да си обезпечат от дохода си... Аз лично не съумявам да се облагодетелствам от тях, не съм опитал дори, но подозирам че и не бих могъл, ти ако можеш защо не го правиш а ревеш
Казаха ти вече, че не ти е забранено, действай... Стани най-богатия и този с най-много слава, който не може да убие никой друг на арената освен себе си
Евентуално мога да се облагодетелствам с 50-тина диаманта, ако поради тестовете с тези герой успея да разивия основния си, т.е. да не ми се налага после да давам толкова за преразпределение на точките, но и за това няма никаква гаранция.
От друга страна ти се съгласи с комонър когато ти каза че няма игра от този жанр в която да е забранено това, пък в следващия момент, само пост по късно отново пишеш че във всички такива игри било забранено, последно поне пред себе си си изясни кое как е и с кое си съгласен и с кое не си и спри да си противоречиш и да говориш пълни глупости, най-вече за неща които дори не си си направил труда да провериш, защото супер много ме дразниш още от първия си малоумен пост!
В следващите пишеш как не искаш да чуваш мнението на модераторите, защото... абе и ти не знаеш защо... а сега вече не искаш и мнението на потребителите... всъщност ти следкато нямаш нужда от друго освен твоето мнение и да слушаш само собствения си глас, защо просто не хванеш да си пишеш лични съобщения и да си се биеш сам на арената, ми седиш тук и дразниш като развалена грамофонна плоча въртиш едно и също, поне кажи нещо ново, поне се обоснови, стига само си дрънкал едни и същи безмислици или моля те наистина мини на лични съобщения към себе си, специално за такива като теб и това е позволено