Максималист съм, не ме кефят надставки и преставки като "ванг". Обичам нещата да са оригинални. Ти нещо като астролог ли се явяваш или си врачка, Петър-ванг? Гледам много работи са ти ясни, а можеш да ги видиш само в кристалната топка
Къде ме видя да съм казал че обичам да пребивам хората, ако беше така, нямаше да пребия само двама от една дузина и да предпочета да офейкам, а щях да остана и да се опитам да пребия и другите или те мен, което не беше необходимо
Всъщност извън ринга съм се бил много малко, само когато не съм имал друг избор и пак съм гледал да не наранявам хората фатално, а само да ги обезвреждам, за да не пострадам аз. Такива са принципите в моя "измислен" свят. Не съм в твоя, където се горят хора на клада защото играят с 2 акаунта
Понеже умираш от злоба че имат малко повече свободно време от теб и могат да си позволят този "лукс"...
Ако играем шах и ти не си професионалсит е много показателно кой е по умен, защото аз никога не съм прочел и една книга и не знам на изуст дебютите и ендшпилите. Но това не ми пречи и срещу професионалисти да имам доволно голям успех - ако не ме смажат в дебюта с нещо заучено са дотам
Да загубя фигура в дебюта не може да се случи, дори срещу професионалисти и стигна ли до мителшпила без фатални позиционни грешки и те са мой
Но съм съгласен с теб че и тази игра, като всички останали може да се назубри и точно заради това и там спечелих само едно регионално състезание и ми писна. Подготовката за което ми беше тоюно два часа лафче с този който ме покани в отбора на ЦСКА тогава
На това състезание размазах всички, включително и най-добрата в момента българка, която сега ще ме бие както си иска, следователно се зубри и това. Но дори за да се възползваш от назубреното се иска малко акъл, поне малко, колкото ти едва ли имаш. Затова аз поемам риска и великодушно ти давам възможност да избереш сам интелектуалната дисциплина в която да се състезаваме, там където ис зубрил най-много, аз никъде не съм, такаче няма значение, ти си на ход
В случай че нямаш доблестта да приемеш предложението за дуел, не искам повече да те виждам да ревеш за арената! Ако го приемеш и загубиш съшо, става ли
Абе въобще намери нещо друго за което да ревеш, по време на изблиците си на щастие...
Бил можел да си пусне каквото иска и да даде колкото си иска диаманти, без да праща SMS-и, ама видиш ли горкия мултаците са го ощетили, той бил беден, ощетен и нещастен в рамките на играта, защото има мултаци. Пак нещо си противоречиш ми се струва...