............. и мите пак те питам какъв спорт тренираш та си научен да убиваш и да трошиш кости
"Научен съм и да убивам и кости да троша но и това не съм и не бих направил никога!!!" , .....кой те научи на това?
Мите скайпа ми е petar_vang заповядай там да си разменим по някоя снимчица защото грам, ама грам не ти вярвам и немога да те взема на сериозно
Колкото до акаунтите (явно трябва пак да го повторя за тебе) както вече казах съм твърдо против мулти-акаунтинга и не бих си регистрирал дори и втори, а нямам и време да съкам с 5 героя като тебе да ги развивам всичките и после да откривам разликите , мн глупаво
Но все пак ми кажи с твойте 110кг какъв спорт тренираш много ми е интерестно
И скайпа ми го имаш аз не се притеснявам да си разменим по някоя снимка
А за гаджето радвам се да е живо и здраво момичето (какво ли е намерило в тебе )
Когато се занимавах професионално теглото ми варираше от 70 до 90 килограма. В смисъл на 15 вече бях 90, а като почнах бях 70
По едно време свалих малко за да вляза в по ниска категория, че ми писна да се бия само +... По-късно бях измършавял още малко до 78, но вече от глад, а и вече не се състезавах. Тогава точно влязох в казармата и след 9 месеца излязох 110. Понеже след това не съм се занимавл сериозно с нищо, просто си седях 100-110. От скоро работя по въпроса, въпреки че не ми пречат тези 10-тина килограма отгоре, просто структурата ми е такава и съм с доста масивен скелет, но все пак мисля това лято да падна пак под 100
Дори може и повече да падна, защото нямам пари да храня такава мускулатура, а и вече не ми е необходима, приключих и с хамалската работа...
Спортове с които съм се занимавал професионално: волейбол, карате, таекуондо, кикбокс, майсторство с оръжия(без огнестрелни).
И още куп други спортове на любителско ниво. В момента съм се запалил нещо по муай-тай, но не мога да намеря качествени тренировки в София, а и е доста скъпичко вече. Не мога да си позволя по 5 лева на тренировка, за нещо което мога да си правя и сам в парка, в смисъл че там почти няма на какво да ме научат... Сега търся добра школа по кунг-фу, ако знаеш някоя казвай
Ако има въобще...