Задачи Стъпка 6/11
Приключение 6:
Да поглезим Суверена
- Мечки и вълци изяли конете, казвате - Холонд не изглежда никак изненадан.
- Ами... От където дошло, там и отишло, нали? Кой го е грижа за някакви си коне, които струват на провинцията няколко стотин хиляди жълтици... Така... Да преминем към по-важните въпроси. За да отпразнува великата си победа над злодеите от Базата на Червената ръка, нашият господар Фаролин организира бал с маски. Желанието му е да пресъздаде славната битка и... онзи финален удар, с който лишава Червения водач от жалкия му живот. Все още не разбирате, нали? Вие принадлежите на Лорда. И всичките Ви победи са... негови победи, не Ваши. Татко мой, що за късогледство! Сега... нашият Суверен иска няколко предмета, които да бъдат изработени за бала. И тук идваме до Вашата роля...
Изработи 5 Медно обкован шлем.
Награда:
Злато : 1600
Развитие на задачата 0 от 5
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Значи това е задачатa която трябва да направя - 5 Медно обковани шлема. Направих 2, но развитието за задача ми стои све още 0 от 5. Къде мога да бъркам ?! Имам такава рецепта в 1-ва категория - Медно обкован шлем [Ниво 6] - съставки медно кюлче 2/2. Защо не ми дава развитие на задачата ?