Къв баланс бе хора
На ляво на дясно във форума чета баланс в това, баланс в онова, ако това се направи ще обърне баланса.
Знам ли и аз за кви баланси кви 4,80 става на въпрос
Сега ми се случи нещо което не знам да ми откаже от играта ли да ме кара да се смея през цялата 2010 година ли, не знам просто.
Ето ви го и на вас, да чуете кви баланси видях. Изпълнявам мися в пиратската гилдия и 10 битки ги мажа за последната пълня мойте наемници и мене си на максимално ниво, че даже и на повече от това, наблъсках ги с химия здраво. Влизам във финалната битка нахъсан, че ще им "изям ушите"
и след 10 рунд беше останал само лидера, обкръжението му беше вън от сметката, а от мойте 3 наемника 1-ния ми войн беше останал от почти 2к живот на опловината. И влизам аз срещу този лидер 4 vs 1 до 20 рунд беше останал на 60-100 живот изби и трите ми наемника почна ме и мен, а нали се сещате, че това е 1 плюмка и пада. Да ама тоя си рапа здраво и в продължение на 10 рунда си седи на 60 живот и си ме кърти, а аз си го гледам за хубост.
Въпроса е как аджеба 1 пират със 130 щета свали 2 война 1 стрелец и 1 мистик. Че има повече ловкост от мойта точност да, но да седи 20 рунда на 60 живот и да бутне 3 наемника е това не го видях или съм най-големия карък или шанса му е 100% моя 0%
Не, не отивам за колби и консомативи и пак се връщам много е диво това ....
Дано и аз стана така да бутам стражите на провинците 5-та категория със 200 щета