Развивам 2ри герой войн . 14 левел е с точност около 40 го бях направил и всичко друго на жизненост . С оръжие даващо % към критикъла пребивам по 4 мародери 10-14то ниво без проблеми . Системата е да ти е ясна играта . А понеже тя е новичка... ...това няма как да се получи при всички потребители . Според мен войните ще доминират след 40то ниво .
Имам 10 точки на сила и всичко друго е на жизненост и с бонуси по предметите и с 5 отвари второ ниво за жизненост и с 3 раници пълни с храна, не мога да мина 5-тимата от петата битка при базата на червената ръка, най-вече ако са мародери, а всъщност там са 10 битки... Там са точно 10-14 и аз съм 14, първите 4 битки ги размазвам може да се каже без да хабя много храна и изведнъж петата умирам сякаш не е моя герой, а много по слаб, защо? Не може 4-мима да ми взимат по 200-500 здраве дори да са максималното 140то ниво в случая, а от 5-тима, ако ще и 10-то ниво да са да убивам едва 1-2 преди да загубя 1500 здраве, как става този номер не ми е ясно... Просто не е реално... Тези 40 точност ли ми липсват? С чук съм и не мисля че има смисъл от точност и ловкост... Може би е трябвало повечко сила?
Пробвай го този великия боец там и ми кажи резултата, моля те
Според мен или имаш най-добрия боец в сървъра или сериозно си се заблудил...