0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Еми не ... просто имах преди една парола и няколко човека я разбраха, и аз я промених на подобна и тн ... едва ли са те но все пак 11235813 Който иска да се пробва да познае каква ми беше паролата досега като има само 11235813 че ми беше първата ... ако познае получава 7 акаунта по 17 ниво
Обирач на гилдии - LupusPeregrinusтова е друг акаунт на rodneybkНе го вземайте никъде краде от хранилището и продава.
Добре детенце ти прочети ли за какво става на въпрос изобщо ? Не виждаш ли,че дискутирахме проблем на даден играч Да не говорим,че това е от 26-ти ноември !!! Май си търсите с кого да се заядете нали ? Очаквам отговор !!!!!!Моля админите да направят нещо по въпроса с rodney_bk и милярдите си акаунти,с които краде в играта.Ако трябва му изтрийте всички акаунти чрез IP-то му
Знам къде продават много удобни пешкири за забърсване на олигавени и просълзени тинейджъри...
Нов крадец ... lobo21 ! Испанец ....5 лвл е иска да го приема в гилдията като ми каза,че щял дари бая диаманти.Аз го приех,но бях придвидлив и взех всичко ценно от гилдията.Остави 3 лъка и започна да взема предмети от хранилището.Аз следях много внимателно действията му и му блокирах достъпа до хранилището и той излезна от гилдията.Взе няколко непотребни рецепти и някакви калаени и медни кюлчета.Не е голяма загуба.
така е интересно после да знаят що ги бия
а пък вегетарианците отново да ядат кренвирши