Колебаех се дали да пиша по темата... но хайде
Което си е истина си е истина - ако аз вложа в тая игра колкото влагам в изучаването на чужди езици сега, и като средства, и като време - наистина ще съм си много добре - ама преди да се отварят безброй теми за диамантите и за пазарната инфлация, мисля че всеки един от нас трябва да си зададе един въпрос - " какво точно очаква от тази игра - защо я играе, и какви негови потребности очаква тази игра да задоволява " - и съответно какво е готов " да пожертва " за това. Това е една индивидуална развносметка, която всеки от нас трябва да си направи . Лично аз съм си я направила, и по тази причина не се оплаквам.
Аз имам само един герой - нищо друго, т.е подобни цени на диамантите са определено в мой ущърб, но засега се адаптирам към настоящите условия на игра успешно. Иначе пари могат да се правят по много начини, и ме е яд, че не мога да си позволя физически един 24 часов престой онлайн, иначе тази спекула, която е направил Дабадас, си мислех да я направя още преди 2 месеца.
Не ме разбирайте погрешно - не осъждам хората, които се оплакват от цените на диамантите - но какъв смисъл има, след като е крайно ясно от доста време насам, че екипът няма нищо общо, и второ - ако има все още някой недоразбрал - цените на диамантите си зависят само от нас
Надявам се да не съм засегнала някой с този пост.
Лека и приятна игра на всички !