Проблема едва ли е с кюлчета или поне не е този. Това са предмети Ниво 1, все стартови по наши наблюдения. Затова и принадлежат на други играчи.Защо се местят така все още се разглежда.
Бях пуснал добив на калай, с 5 хода на куп, между 1:30 и 2:00. Тъйкато бях на максимални точки за действие и беше възможно да ме няма 4-5 часа, пък и ми трябваше калай. Нямам представа дали добива се е осъществил преди спирането или не е, защото се върнах чак след половин-един час и не съм обърнал внимание на това точно кога съм пуснал добива, може би за някакви секунди съм се прецакал всъщност... Но след 2 часа си липсваха 5-те точки за действие и ресурса го нямаше, а аз бях тръгнал към зона със шанс за калай "със сигурност", т.е. не може да не е имало добив, освен ако не е спряно преди да пристигне в зоната, връщането предполагам е без значение, защото ресурса вече трябва да е в инвентара ми преди връщането да започне.
Отделно имаше малко бронзови кюлчета които просто бяха изчезнали...
Най-вероятно и трите проблема са коренно различни - лъка, рудата и кюлчетата - но предполагам породени от едно и също нещо, а именно профилактиката, затова ги споменавам.