Баланс-Ефективност, Ефективност-Баланс..прав е sion. Недомислици много. Хубаво ще е като се въвежда някаква мярка тя да се съобразява със всички фактори които засяга. Имаше една игра(имаше поне за мен
) ИО, там единиците са този клас бие тотално ония, ония пък се справя относително добре с други. Така трябва да е и тук. Не трябва да има уникална машина. Преследвача трябва да смазва мистика, мистика-пазителя , пазителя-стрелеца. Баланса, балансааа..
Намалените поражения на копието не са проблем особенно в 5-та, там щетите и без това са големи, но също е недомислица. Може и да имат високи поражения като предимство, но и другите класове герои вече имат такива.
Уменията :
-Игнориране на бронята - добре замислено но абсолютно неефективно. Минимални поражения на какво? Та нали стрелеца разчита предимно на критичния.
-Засада - по-горе някои я спомена и е прав аз досега не се бях замислил.
-Ослепяване - какво общо има стрелеца с магиите. Може би има приложение но при битки от по 12 рунда и 14% максимален шанс я сработи я не.
Общи умения:
- Възстановяване на здраве и дух - ха покажете ми един от по-висока категори който е да сложил точки на него. С развитието на играта и напредването на категориите стана излишно. Пръстените с тези показатели вече ги няма.
Осакатеният войн/лично мнение и предложение за ново умение/:
- Страх/можете да се казва и по друг начин/- Пазителят има основна функция да поема ударите в мелето, затова има блок, броня и съответното умение - Провокация. Войнът трябва да стигне до мелето и да нанесе успешен удар. Да ама няма нито блок нито каква да е броня. Понеже е "Свиреп" трябва да има шанс да "уплаши" опонентите си чрез това умение като по този начин отклони ударът от себе си. Ударът не се избягва, той се отклонява върху друг член на партито. Естествено при предизвикателства аналогично на Провокацията няма да работи. По този начин баланса се запазва и ефективността на война се повишава.
Има и много други неща но това ми е като идея в момента.
П.П. Sion - вземи си преразпредели точките на точност, докарай ги около 600 и ще смачкаш cristal. ловкоста от предметите ти е достатъчна да му избегнеш атака и да не те критне. Все се каня да ти пиша ама все забравям. А и ножките смени, аз така и неуспях да изкарам епични такива.