0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Килгор, какво и има на играта ? В смисал при мене си върви нормално вечер ...
ЛАГ , всяка вечер по това време. вече повече от месец. И не е само при мен.
Възможно ли е да е от ... регионални центрове ?!
Най-сериозно задавам този въпрос. Аз не мога да съобразявам работното си време и личния си живот с проблемите на играта. Хакерски атаки или калпави сървъри въобще не ме интересува. След като екипа е в невъзможност да се справи с проблемите си, да обяви официално работно време на играта и толкоз. Повече от месец е така. Това е достатъчно време да се вземат мерки, независимо какви са проблемите. До момента смятам че съм бил достатъчно толерантен към всевъзможните бъгове и проблеми в тази игра. ПРОСТО МИ ПИСНА ВЕЧЕ !!!
Странното е , че една вечер лага го има , следващата няма .. поне за мен е необяснимо ! Килгор е много прав , винаги е бил толерантен и сдържан , щом той не успява да го преглътне значи е много зле работата
... ако ти се струва нечестно- пробвай да навиеш приятелката си да носи твоите гащи, че да не купувате нови.
При мен до днес никога не е имало ,какъвто и да е лаг....Сега в 21ч се появи за пръв път.След като не при всички се получава лаг ,а само при някои хора,то може и проблема да не е в сървърите на играта,тъй че не мрънкайте на екипа по този начин.