Бъркат те със съветите, не всичко казано е вярно. Най-вече - не ти трябва божествена благословия на 3то ниво, това умение действа еднакво и на 1ва, и на 2ра и на 3та степен, разликата е че на 2ра и 3та повишава и уменията на наемниците ти, но гълта прекалено много дух. Вдигни си го на 1ва степен само, то и на 1ва иска 100 дух за ползване, и няма да го ползваш във всички битки вероятно, мистиците постоянно имат затруднения с недостиг на дух и отвари за дух. Вдигаш си божествена благословия на 1во ниво, и до к5 не го развивай повече, няма смисъл. Задължителните ти умения са вътрешна концентрация на предпоследно ниво, и вътрешен дух също на предпоследно ниво (или доколкото ти позволи играта според нивото ти) - много по-ефективен е от извор на живота, който може и да не развиваш защото не стигат точките за умения. По-скоро си вдигай тия които ти повишават точността и ловкостта. И не пренебрегвай майсторство с тоягата и контраатака. Ти сега си к2, там тоягите са с малко поражение и малък блок, но аз в к4 имам тояга със 125-250 поражение и 40 блок. Сам виждаш че на 250 точки, 20% бонус е 50 поражение в повече, а при 40 блок котраатаката действа често, и е особено полезна срещу многобройни противници, така ако правиш блокове можеш да удряш по няколко пъти (няколко противника) в рунд. Тя е по-ефективна обаче с повече развита точност. А за лекуването мисля че всеки си има собствено мнение
)). Аз бих те посъветвал да го развиваш и него, особено след като си решил да бъдеш мистик на светлината, така ще ти стигнат точките за умения да можеш да развиеш и лекуването.