Не всички задачи които има в таверните си струват. Затова и избираш кои да вземеш. Освен това повечето задачи които искат средни кожи дават по 2 хода, затова я поемаш, не заради парите
Това не е вярно, не знам как се получава така, аз ли съм най-големия карък на света, но като гледам задачата на човека, май не съм само аз
От поне една седмица не съм имал задача с точки за действие и въобще след 10-то ниво не съм имал такава задача, защо?!?!?!?!
Само злато и то нереално малко, дори не отговаря на смешните цени в магазина и много рядко, но все пак се случва може и малко опит, разбира се отново нелепо малко. Но точки за действие няма... Това си е жива подигравла!!! За справка хронологията на изпълнените от мен задачи, към момента те са 60. Като последните 10-тина дни съм принуден да отказвам почти всички, коя ащото е нерентабилна, коя защото въобще не е изпълнима, а ги проверявам през 12 часа, задължително във всички провинции! И след 22-ра изпълнена задача нямам задача с точки за действие, а това беше преди 10-то ниво... Не знам умишлено или ДА, но задачите са много грубо и грозно орязани...