Видях поста от много отдавна, според който приключение от категория Х (примерно Х=2) може да се мине само и единствено, ако героят ти все още е в същата категория.
След като попрочетох някои неща във форума разбрах, че не е точно така - реших да си оставя последните стъпки за две от приключенията в категория 2 (Сонория и Харода) за след като премина в категория 3.
Улисан да минавам първите стъпки на разните приключения в кат3 стигнах 21-во ниво и днеска се пресетих да минавам двете останали ми приключения от кат2.
В Харода в Синовете на Кръвта ме пуска, но за Забулените съобщава, че вече съм твърде високо ниво и не мога да го продължа.
Като оставим настрана факта, че се подразних на собствената си разсеяност, че не отидох при Забулените по-рано и сега това приключение ще ми остане незавършено, издразни ме и фактът, че след като правилото за максималните нива на герой и приключенията очевидно вече не работи точно така, както е било някога, на дневен ред е въпросът кои са максималните нива за приключване на всяко едно от приключенията след промените.
Моля някой от community manager-ите с достъп до информацията да направи списък на всички приключения и да посочи в него максималната допустима категория на героя, за да може да бъде успешно приключено.