Така не обичам да хейтвам и досега не съм го правил но пускането на 6 категория и почти всичко ново(което не е много) ме разочарова ужасно много.От къде да започна ами нищо ново при уменията и сега како прави до 60 ниво гледаме 500 героя идващи от конвейра с еднакви умения .3 Провинции 6 категория и нито един развит град с таверна магазини и т.н и какво следва ще чакаме някой от първите 2-3 съюза да вземе замък и да благоволи да го развие но ще ми е интересно как ще бие стражата на замъка с наемници на който дори не може да сложи оръжие 6 категория?
Друго ами ако си сглупил и не си си вдигнал наемниците до 49-50 ниво ще видиш доста заор да биеш нещо 50-52 ниво и ако решиш да биеш ще се изненадаш,че има гадини 51 първо ниво който могат да правят конкуренция на епичните им роднини от 5 категория
Златото от мобовете по-зле от това ако се бия в 5 категория а в 6 се случва на 3-4 битки да те убият и като видя 40000 злато за лечение на наемниците и 250000 злато за поправка на екипировката ми иде .............
Та така това е моето впечетление сега ще ми е интересно как е при вас и какво ви е мнението .