Отон доста време вися в темата и нищичко не каза, май работното време на програмистите е свършило... До утре сме прецакани... Е сега вече със сигурност ще трябва да висим онлайн за абсолютно всяка битка и на многоетапните да тръгваме с тонове храна, а всъщност има битки на които 3 раници не ми стигат, но все пак мога да се справя всеки рунд... Съответно това са ми най-изгодните битки, макар и с много големи загуби на жизненост и съответно на храна, но пък за сметка на това много голяма печалба на опит при минимална загуба на точки за действие и определено не искам да се лишавам от чакането между рундовете, когато не ми стигне храната, въпреки че губя и от това че мога да си работя в таверната, да си добивм нещо, да си майсторя нещо, да си се разхождам по другите местности и т.н., ако не чакам между битките. Така че тази екстра и без това си има висока цена, а сега съм лишен от нея напълно
Ако решат да го оправят, може да оправят и факта че ако излезеш преди да си завършил многоетапна битка и след първия рунд, губиш правото да те чака за следващите, до сега имаше това право, само след първия рунд, може пък именно това да са се опитали да орпавят...
Та поне да кажат ще го оправят ли скоро, сега да чакам ли или да се прибирам?