Да изясним кои са модификаторите:
cristit е герой от свят 2, а за Nozharia търсих в статистиката, не намерих такъв играч и мисля, че е наемник
Бонуси за щетите на cristit- сила (за минимални и максимални), майсторство с метателни копия, брой битки, проведени с това оръжие (само за максимални)
Негативи- бронята на наемника (той не е клас хуманоиди или животни, следователно няма умение, което да намалява щетата от този тип оръжия; това се вижда и от текста, копиран от автора на темата)
Доколкото знам, в началото на доклада се показват именно "обобщените" щети, на база началните поражения на оръжието и всички бонуси, които получава от силата на героя, майсторството му с това оръжие и броя битки, които вече е провел с оръжия от този тип- т.е всички значещи бонуси за тази битка са отчетени
Сега в следващата част на текста- рунд 12. Там щетите са много над 50% от "обобщените" щети на оръжието. По причиненото от критичния удар мисля, че Nozharia има поне 3100 броня. А и залагам оценката си от изпита на СУ, че независимо по какъв начин прибавяш (или вадиш) определени проценти от числото Х (дори и отвреме-навреме да вземаш за база на процентите новополученото, а не Х), ако направиш абсолютно същото с числото Х/2 накрая ще получиш наполовина по-малък резултат. И закръглявания във всякакви рамки не биха довели до отклонението между 420,92 и 620,245.
Дори и да не повярвате на това, вижте и разликата между минималните поражения на оръжието и тези, които би трябвало да са наполовина от обобщените: 155,355 е доста повече от 111,055.
П.П: Знам, че има разни бонуси към минималните и максималните щети, но дори и те не обясняват отклонението, освен ако cristit не е бил с мет. копия с бонус 40 към минималните и 180 към максималните (смятам го в случая, когато това би дало най-голямо отклонение, и пак не ми се струва достатъчно).